audio with realistic timbre
 

"Unique" - Een voorversterker met de 5687 en Tribute transformatoren (3)

Ga direct naar 1 2 3 4


Het signaal versterkende gedeelte is compleet gemonteerd. Ook hier weer BlackGate in Super E-cap configuratie op de kathodes. De ontkoppeling is noodzakelijk omdat bij gebruik van alleen een kathodeweerstand de inwendige weerstand van de 5687 zal toenemen..


Ook de voeding is gereed. Als bedrading is trafo wikkeldraad genomen (0.6mm Ø). De houten ombouw is ook geplaatst en demontabel gemonteerd middels haakse aluminium plaatjes die vastegezet worden op de draadeinden van de transformatoren.


De plaatsing van de accu. Deze ligt ingeklemd tussen aluminium hoeklijnen. Op de hoeklijnen is "pluis" geplakt van klittenband ter bescherming. Met de bodemplaat eroverheen ligt de accu stevig verankerd.


De aansluiting van de accu op de lader en Nono-Dac. De dac wordt apart aan-uit geschakeld waarbij de uit-stand eigenlijk de oplaad-stand is. De acculader wordt aangesloten middels een 5-polige din-connector (2 polen gebruikt).


Overzicht van de bedrading rondom de voedingstransformator. Bedrading voor massa is installatiedraad (VD-draad) waar de isolatie van is verwijderd (kunststof...). De nul van het chassis is verbonden met de nul van de netentree en met de scherm-wikkeling van de voedingstransformator.

 

Volgende...

_______________